Kvaišalų pardavėjai turėjo ir svarstykles

Kaune naktį į ketvirtadienį sulaikyti 4 vyriškiai, įtariami kvaišalų prekyba. Vienas įtariamasis pareigūnams pasiūlė net 5000 litų kyšį, tačiau patrulių pinigai nesudomino.

Pareigūnai mašinos salone rado nedideles svarstykles ir 2 nedidelius plastikinius paketus su galimai narkotine medžiaga<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pareigūnai mašinos salone rado nedideles svarstykles ir 2 nedidelius plastikinius paketus su galimai narkotine medžiaga<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Oct 4, 2013, 11:08 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:22 PM

Ties Tilžės gatvės 8B numeriu pažymėtu pastatu vidurnaktį stovėjęs automobilis sudomino patrulius, todėl jie nusprendė patikrinti jame sėdėjusius 4 žmones.

Pareigūnai mašinos salone rado nedideles svarstykles ir 2 nedidelius plastikinius paketus su galimai narkotine medžiaga. Įtariama, kad tai kanapės. Dar vienas paketas vėliau aptiktas po automobiliu. Kriminalistai mano, kad įtariamieji šįkart buvo užklupti neteisėto sandėrio metu.

Vienas vyriškis iškart pasiūlė pareigūnams draugiškai išsiskirti ir pažadėjo jiems įteikti 5000 litų. Pas kauniečius išties rasta pinigų, tačiau tiksli suma neskelbiama.

Tiek kyšį siūlęs 39 metų J.B., tiek kiti automobilyje sėdėję vyriškiai uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.