Paviešintos nuotraukos padėjo nustatyti įtariamosios tapatybę

Ilgą laiką nesėkmingai bandę nustatyti į jų akiratį patekusios moters tapatybę Telšių policijos pareigūnai sulaukė pagalbos iš visuomenės. 

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Oct 8, 2013, 1:52 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:06 AM

Vos paviešinus įtariamosios nuotraukas pareigūnai sulaukė skambučio iš Šiaulių medikų. Paaiškėjo, kad svetima pavarde prisitatanti moteris yra Šiaulių psichiatrų pacientė.  

Jokių asmenybę patvirtinančių dokumentų neturinčią vidutinio amžiaus moterį Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė įtarę nusikaltimu.

Sulaikytoji pareigūnams prisistatė Barbora Andrejevaite. Patikrinus duomenų bazėje paaiškėjo, kad tokio asmens nėra.

Išgalvota pavarde prisistačiusi sulaikytoji tvirtino, kad jai yra 25 metai, tačiau jau žilų plaukų turinčios moters išvaizda bylojo, kad ji yra kur kas vyresnė, nei tvirtina.

Bandydami nustatyti šios moters tapatybę pareigūnai patikrino ir dingusių asmenų sąrašus, tačiau panašių į sulaikytąją paieškomų žmonių neaptiko.

Pagalbos į visuomenę kreipęsi pareigūnai paprašė šią moterį atpažinusius asmenis paskambinti telefonu nurodytais numeriais. 

Telefono skambučio, padėjusio nustatyti įtariamosios tapatybę, pareigūnai sulaukė vos tik paviešino šios moters nuotraukas.

Išsiaiškinus įtariamosios tapatybę ji iš Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato bus pervežta į Šiaulių psichiatrijos ligoninę.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.