Verslininkui - atleisto darbuotojo kerštas?

„Atleistas darbininkas man atkeršijo – paskambino pareigūnams”, – „Lietuvos rytui” teigė įmonės „Tvorlitus” savininkas Algimantas Junevičius, pas kurį apsilankę policininkai aptiko, įtariama, nelegalią degalinę.

Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Oct 12, 2013, 3:40 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:46 AM

Kaišiadorių kriminalistai sulaukė pranešimo, kad Ginteikiškių kaime esančioje tvorų gamybos firmos „Tvorlitus” teritorijoje įrengta nelegali degalinė, rašo „Lietuvos rytas".

Ketvirtadienį pareigūnai nuvyko nurodytu adresu ir rado 2,7 tonos degalų, supilstytų į dideles plastikines ir metalines statines, degalų pylimo pistoletą ir siurbtuką. Įtariama, kad į statines buvo supiltas dyzelinas.

Degalus policija išsivežė. „Tvorlitus” savininkui A.Junevičiui iškelta administracinė byla dėl disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.

Verslininkas policijai pareiškė, kad sandėlis, kuriame buvo aptikti degalai, nėra firmos nuosavybė, o priklauso jam asmeniškai.

Anot A.Junevičiaus, pareigūnai aptiko krosninių degalų, kurių jis pirko Kauno kuro bazėje ir naudojo savo namui šildyti.

A.Junevičiaus teigimu, policininkus pas jį atsiuntė buvęs „Tvorlitus” darbininkas, kurį jis neseniai atleido už cemento vagystes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.