Vilniaus centre rasta negyva moteris buvo pabėgusi iš ligoninės?

Trečiadienį Vilniaus centre rasta pusnuogė negyva moteris, galimai buvo pabėgusi iš ligoninės. Policijos pareigūnai tiria įvairias versijas, tačiau neoficialiais duomenis, moteris nebuvo nužudyta. Manoma, kad moteris buvo pabėgusi iš ligoninės.

Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Oct 24, 2013, 1:01 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:28 PM

Informacija apie įvykį buvo ne kartą tikslinta. Iš pradžių buvo pranešta, kad 60 metų moteris buvo mirtinai sumušta. Tačiau informacija pasikeitė – pareigūnų duomenimis, smurto žinių ant kūno nebuvo rasta.

Patikslintame Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pranešime apie įvykį buvo pažymėta, kad moters kūnas vis dėlto buvo nusėtas nubrozdinimais ir kraujosruvomis.

Policijos pareigūnų teigimu, šie sumušimai negalėjo būti moters mirties priežastimi.

Tyrėjai ant moters rankų aptiko injekcijų žymes. Šalia moters lavono mėtėsi rankinė. Tarp jos rūbų buvo rasta ligoninės apranga. Tai yra vientisas rūbas, duodamas gydymo įstaigose prižiūrimiems ligoniams. Tai leidžia įtarti, kad moteris buvo pasprukusi iš ligoninės.

Apie rastą pusnuogės moters lavoną pareigūnams pranešė gyventojas. Jis į Vilniaus apskrities policijos komisariato Areštinės ir konvojaus skyrių atėjo trečiadienio rytą. susijaudinęs vilnietis. Susijaudinęs žmogus pranešė, kūną aptiko vaikštinėdamas šalia Vilnios upės.

Pareigūnai apie tai pranešė budėtojams, o šie į įvykio vietą pasiuntė patrulius. Įvykio vietoje dirbo policijos pareigūnai ir ekspertai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.