Dukra savo tėvą pasiuntė į komą

Kauno klinikų neurochirurgai vakar stengėsi iš mirties nagų išplėšti 65 metų vilkaviškietį. Galvos smegenų traumą patyręs vyras nukentėjo nuo neblaivios dukters.

Kad pensininkų šeimoje nuolat vyksta konfliktai, liudija išdaužyti langai.<br>L.Juodzevičienės nuotr.
Kad pensininkų šeimoje nuolat vyksta konfliktai, liudija išdaužyti langai.<br>L.Juodzevičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

Oct 30, 2013, 7:03 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:56 PM

Vilkaviškio rajono Paežerių kaime gyvenantis pensininkas Petras A. užvakar apie 17 val. į ligoninės Reanimacijos skyrių buvo atvežtas ištiktas komos. Apie tai rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Vyrui po kietaisiais smegenų dangalais išsiliejo kraujas, reikėjo skubios operacijos. Ją naktį atliko į Vilkaviškį iš Kauno klinikų atskubėję neurochirurgai.

Po to sunkios būklės nukentėjęs vyras buvo išvežtas reanimobiliu į Kauną.

Medikai teigė, jog traumą Petras A. greičiausiai patyrė mažiausiai prieš parą – po sužalojimo artimieji ne iš karto iškvietė greitąją pagalbą.

Į areštinę uždaryta 36 metų Jūratė A., nukentėjusiojo dukra. Jai buvo nustatytas beveik vidutinis girtumas (1,41 promilės).

Petras A. su žmona Bernadeta ir dukra Jūrate gyvena buvusio Paežerių kaimo vaikų darželio pastate. Jame įsikūrusios kelios tvarkingai būstus susiremontavusios šeimos.

Petro A. buto langai išdaužyti, užkalti medienos plokštėmis.

Vakar namuose buvo pensininko žmona Bernadeta. Ji laukė iš areštinės sugrįžtančios dukros.

Apie šeimoje vykstančias išgertuves ir barnius pensininkė pasakojo painiodamasi ir gudraudama. Iš pradžių ji teigė, jog langus išdaužė Jūratė, po to – neva juos iškūlė vyrai, kurių Jūratė esą nenorėjo įsileisti.

Pensininkė nesugebėjo rišliai papasakoti, kaip ir kada buvo sužalotas jos vyras.

„Jūratė sėdėjo ant klozeto, tai tėvas jai kaip piešė (trenkė. – Red.) į akį, paskui į koją spyrė. Duktė jį pastūmė. Kvietėme greitąją, nes kai Jūratė parėjo iš darbo, tėvas pradėjo kriokti.

Ji neseniai pas mus persikraustė. Su tėvu nuolatos barasi. Sėdi kasdien abu virtuvėje, rūko ir kažką planuoja”, – apie atsitiktiniais uždarbiais besiverčiančią ir stiklelio nevengiančią dukrą pasakojo pensininkė.

Kaimo žmonės teigė, kad neseniai į Paežerius atsikrausčiusios Petro A. šeimos gerai nepažįsta, tačiau žino, jog į jų būstą dažnai kviečiama policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.