Kaune chuliganai apšaudė troleibusą

Antradienio vakarą Kaune pneumatiniu šautuvu ginkluoti chuliganai apšaudė troleibusą su keleiviais. Policijos pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė du šaulius, dėl ginkluoto išpuolio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Oct 30, 2013, 4:01 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:36 PM

Ginkluotas išpuolis prieš keleivius vežusį troleibusą įvyko apie vidurnaktį, Savanorių prospekto ir S.Žukausko gatvių sankryžoje.

Prie troleibuso prisigretinus visureigiui vienas iš dviejų jame sėdėjusių vaikinų pneumatiniu šautuvu šovė į troleibuso langą, už kurio sėdėjo moteris.

Nors troleibuso langas pataikius kulkai suskilo, keleivė, į kurią taikėsi šaulys, nenukentėjo.

Informacija apie sveiku protu nesuvokiamą išpuolį buvo perduota visiems mieste budėjusiems policijos patrulių ekipažams, paskelbta visureigio „Isuzu Trooper“ paieška. Automobilis netrukus pastebėtas prie Kauno marių esančioje stovėjimo aikštelėje, jame buvę du vaikinai sulaikyti.

„Buvo sulaikyti du įtariamieji, tarp jų daiktų rastas ir nusikaltimo įrankis. Abu asmenys uždaryti į Kauno policijos areštinę“, – lrytas.lt sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Simona Banėnienė.

Oficialiai pranešama, kad sulaikytieji -  A.A., gim. 1992 m. ir S.M., gim. 1992 m.

Įtariamųjų automobilyje taip pat rastas dujinis pistoletas bei paketai su augalinės kilmės kvaišalais. Policijos pareigūnai ir prokurorai aiškinasi, ar sulaikytieji nebuvo apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.