Klaipėdos gaujos narys kaltinamas chuliganizmu ir nužudymo slėpimu (video)

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro (VPK ONTB) pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, kai klaipėdiečių akivaizdoje buvo sumuštas barmenas. Atlikus tyrimą dėl šio incidento paaiškėjo, kad vyras dar ir nuslėpė labai sunkų nusikaltimą- merginos mužudymą.

Įtarimas dėl nusikalstamos veikos pareikštas su organizuotu nusikalstamumu siejamam asmeniui<br>Klaipėdos VPK ONTB nuotr.
Įtarimas dėl nusikalstamos veikos pareikštas su organizuotu nusikalstamumu siejamam asmeniui<br>Klaipėdos VPK ONTB nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2013, 12:09 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:46 PM

Įtarimas dėl barmeno sumušimo buvo pareikštas su organizuotu nusikalstamumu siejamam asmeniui. Baudžiamoji byla buvo perduota kaltinamojo akto surašymui. Apie tai informavo Klaipėdos rajono vyriausiasis policijos komisariatas.

Ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas 2013 m. liepos mėn.

Sumušė dėl 15 litų

Klaipėdos teisėsaugininkai įtarė, kad vienoje senamiesčio kavinėje neblaivus Klaipėdos rajono gyventojas kitų baro lankytojų akivaizdoje sumušė barmeną.

Agresyvaus išpuolio priežastimi tapo įtariamojo atsisakymas apmokėti 15 Lt sąskaitą už suvartotus alkoholinius gėrimus.

Sprukdamas nuo apsaugos darbuotojų, įtariamasis pargriuvo ir susižalojo veidą. Sulaikytajam nustatytas sunkus girtumas. Įtariamasis buvo uždarytas į areštinę, vėliau jam paskirta kardomoji priemonė - rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Be to, 2011 m. sausio pabaigoje kaltinamajam aktui surašyti perduota baudžiamoji byla dėl 2008 liepą įvykdyto klaipėdietės nužudymo. Tyrimą atliko Nusikaltimų tyrimo biuro Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus ir ONTB pareigūnai.

Šioje byloje kaltinimai dėl nužudymo bei kitų nusikaltimų pareikšti šiam anksčiau Klaipėdos apskrityje veikusio nusikalstamo susivienijimo nariui bei jo sėbrui. Klaipėdos rajono gyventojas kaltinamas vagyste, nepranešimu apie nusikaltimą bei nusikaltimo slėpimu, o jo sėbras kaltinamas merginos nužudymu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.