Palangos ugniagesys įkliuvo apsvaigęs nuo narkotikų

Palangos ugniagesiui gelbėtojui gresia rimti nemalonumai – jis policijai įkliuvo su narkotikais. 23 metų vyro vairuojamą „Mitsubishi Galant“ vėlų antradienio vakarą, apie 23 val. 35 min., prie geležinkelio pervažos Kretingos rajone, Kūlupėnų kaime, sustabdė policijos pareigūnai.

Pareigūno automobilyje rasta maišelių su baltais milteliais, įtariama, jog tai narkotinės medžiagos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Pareigūno automobilyje rasta maišelių su baltais milteliais, įtariama, jog tai narkotinės medžiagos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2013, 9:30 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:00 PM

Jie iškart pastebėjo, kad vairuotojas, o taip pat ir greta sėdėjęs keleivis buvo apsvaigę. Kaip paaiškėjo vėliau, abu vyrai buvo vartoję narkotikų. Apieškoję automobilį, pareigūnai aptiko, kaip įtariama, kvaišalų – šešis polietileninius maišelius su baltos spalvos milteliais.

Klaipėdos apskrities priešgaisrinės ir gelbėjimo valdybos Palangos priešgaisrinės ir gelbėjimo tarnybos ugniagesys gelbėtojas D. B. sučiuptas ne tarnybos metu. Jis ir kartu važiavęs vienmetis bičiulis A.V. uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.