Alytaus pataisos namų direktoriaus pavaduotojas neblaivus buvo atvežtas į policija

Praėjusią naktį neblaivus

51-erių M.Volungevičius - vienas iš Alytaus pataisos namų vadovų.<br>Nuotrauka iš archyvo
51-erių M.Volungevičius - vienas iš Alytaus pataisos namų vadovų.<br>Nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 9, 2013, 1:25 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:04 PM

Vyrui gresia administracinė atsakomybė už viešosios tvarkos sutrikdymą bei teisėtų policijos pareigūnų nurodymų nevykdymą. Apie tai praneša naujienų portalas 15min.lt.

Apie viešoje vietoje sukeltą incidentą, kurio kaltininkas - aukštas Kalėjimų departamento pareigūnas, portalui šeštadienį patvirtino ir Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vyresnioji specialistė Simona Ludavičiūtė.

Turimais duomenimis, policijos patrulių ekipažas į Alytaus mieste esančią Skardžio gatvę buvo iškviestas prieš vidurnaktį, 23 valandą 45 minutės. Į policiją skambinęs alytiškis pareigūnų pagalbos prašė dėl į jo automobilį besiveržiančio agresyviai nusiteikusio vyriškio.

Kaip teigė BMW vairuotojas, jis su draugais sėdėjo automobilyje aikštelėje netoli M.Volungevičiaus namų. Pasak liudininkų, M.Volungevičius atplėšė BMW dureles ir bandė ištraukti jo vairuotoją lauk.

„Mūsų pareigūnai pajuto nuo minėto vyriškio sklindantį stiprų alkoholio kvapą. Paprašius pasitikrinti blaivumą alkotesteriu, vyriškis tai padaryti atsisakė, nepakluso reikalavimui sėsti į tarnybinį pareigūnų automobilį, todėl jo atžvilgiu buvo panaudotos specialiosios priemonės ir pažeidėjas pristatytas į policijos komisariatą“, - 15min.lt šeštadienio rytą teigė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Kristina Miškauskaitė.

Pataisos namų direktoriaus pavaduotojas pasitikrinti blaivumą atsisakė ir komisariate, ir ligoninėje. Kaip pažymi naujienų portalas, atsisakymas pasitikrinti blaivumą prilyginamas sunkiam girtumo laipsniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.