Per slaptą policijos operaciją sulaikyta dainininko Radžio motina

Policijos pareigūnai užgriuvo dainininko Radžio motinos namus Vilniaus čigonų tabore. Moteris buvo sulaikyta. Jai pareikšti įtarimai dėl narkotikų platinimo.

Portalo lrytas.lt žurnalistams pavyko užfiksuoti sulaikytą dainininko Radžio mamą R.Aleksandrovič.<br>V.Balkūno nuotr.
Portalo lrytas.lt žurnalistams pavyko užfiksuoti sulaikytą dainininko Radžio mamą R.Aleksandrovič.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovydas Pancerovas

Nov 10, 2013, 6:48 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:36 AM

Trys gramai heroino. Tokį kiekį narkotikų šeštadienio vakarą pareigūnai rado populiaraus dainininko Radžio motinos Raisos Aleksandrovič namuose. Šiandieną jai buvo pareikšti įtarimai narkotikų platinimu. Bus prašoma teismo leidimo suimti.

„Aš vartoju narkotikus, o ne pardavinėju“, - tikino R.Aleksandrovič. Ji kelis kartus pakartojo, kad namuose rastas heroinas buvo skirtas ne platinimui, bet asmeninėms reikmėms. Esą narkotikus buvo metusi, tačiau pastaruosius trejus metus vėl intensyviai vartoja.

Tačiau pasakodama, kaip įkliuvo policijos pareigūnams, sakė: „Matyt, tarčiokas išdavė. Tik išėjo, iš karto atvažiavo policija.“ Kitaip tariant, moteris įtaria, kad ją išdavė heroiną pirkęs narkomanas.

Dainininko motina sakė, kad maždaug penki pareigūnai į jos trobą įgriuvo šeštadienio vakarą, apie 19 valandą. Jie rado ant stalo gulintį heroiną. Su savimi narkotikų ji esą neturėjo.

Smogė taborui

Visą savaitgalį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdė slaptą operaciją prieš čigonų taborą. Sekmadienį sostinės piktžaizdę užgriuvo kaukėti teisėsaugininkai. Buvo atlikinėjamos kratos ir sulaikomi heroino prekeiviai. Pareigūnai sučiupo 11 asmenų.

Policijai pavyko pagauti ir didelių laimikių. Vieno iš trobų buvo rastas didelis kiekis narkotikų, o kitoje – daug grynųjų pinigų.

Daugiau nei 200 gramų heroino. Tiek buvo rasta viename Aukštutinio čigonų taboro pastate. Dalis narkotikų buvo suskirstyti į dozes ir paruošti prekybai. Iš viso – apie 200 dozių.

Dar apie 200 gramų heroino buvo nesupakuota. Tokio kiekio vertė - apie 40 tūkst. litų.

Kitame pastate buvo rasta 60 dozių stipriųjų narkotikų ir apie 10 tūkst. litų grynaisiais. Šios trobos šeimininkė iššoko pro langą ir bandė pabėgti nuo policijos pareigūnų, tačiau buvo sučiupta.

Sulaikytiesiems bus pareikšti įtarimai dėl narkotikų platinimo.

Pirmadienį bus prašoma teismo leidimo juos suimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.