Radžio motina teisme apspjaudė reporterius

Dainininko Radžio motina Raisa Aleksandrovič apspjaudė fotografą, kuris bandė užfiksuoti ją Vilniaus apylinkės teisme. Prieš tai ji iškeikė žurnalistus.

R.Aleksandrovič pareikšti įtarimai dėl narkotikų platinimo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
R.Aleksandrovič pareikšti įtarimai dėl narkotikų platinimo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 10:46 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:21 AM

Pirmadienį sostinės policijos pareigūnai prašė teismo leisti ją suimti trims mėnesiams. Moteris įtariama prekyba heroinu. Teismas leido moterį suimti trims mėnesiams už narkotikų laikymą ir disponavimą.

Trys gramai heroino. Tokį kiekį narkotikų šeštadienio vakarą pareigūnai rado populiaraus dainininko Radžio motinos R.Aleksandrovič namuose. Jai pareikšti įtarimai dėl narkotikų platinimo. Apie tai pranešė portalas lrytas.lt.

„Aš vartoju narkotikus, o ne pardavinėju“, - sekmadienį tikino R.Aleksandrovič. Ji kelis kartus pakartojo, kad namuose rastas heroinas buvo skirtas ne platinimui, bet asmeninėms reikmėms. Esą narkotikus buvo metusi, tačiau pastaruosius trejus metus vėl intensyviai vartoja.

Tačiau pasakodama, kaip įkliuvo policijos pareigūnams, sakė: „Matyt, tarčiokas išdavė. Tik išėjo, iš karto atvažiavo policija.“ Kitaip tariant, moteris įtaria, kad ją išdavė heroiną pirkęs narkomanas.

Dainininko motina sakė, kad maždaug penki pareigūnai į jos trobą įgriuvo šeštadienio vakarą, apie 19 valandą. Jie rado ant stalo gulintį heroiną. Su savimi narkotikų ji esą neturėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.