Kelių erelis save lygino su garsiu lenktyninku

Sulaikytas jis gyrėsi, jog vairuoja kaip „Formulės 1“ lenktynininkas Michaelis Schumacheris.

Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Nov 21, 2013, 5:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:48 AM

Sulaikytas jis gyrėsi, jog vairuoja kaip „Formulės 1“ lenktynininkas Michaelis Schumacheris.

Nuosavą „Volkswagen Jetta“ vairavusiam apsaugininkui iškelta baudžiamoji byla dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

J.Blauzdžiūnas patrulių dėmesį atkreipė Karmėlavos miestelyje - vairuotojas pavojingai manevravo. Policininkams pareikalavus sustoti, jis padidino greitį ir įvažiavo į Piliakalnio gatvėje esantį svetimo namo kiemą.

Pareigūnams perspėjus, kad bus panaudotas ginklas, vairuotojas paspaudė greičio pedalą ir rėžėsi į šuns būdą. Po to „VW Jetta“ ėmė judėti link policijos mašinos - vairuotojo neatvėsino du įspėjamieji šūviai į orą ir trys šūviai į padangas.

J.Blauzdžiūnas sustojo tik įsirėžęs į tarnybinį pareigūnų automobilį „Volkswagen Passat“. Išdaužę stiklą, pareigūnai išvilko į lauką apsaugos darbuotoją.

Vyro elgesys sukėlė policininkų abejones, ar jis suvokia, kas vyksta aplinkui. Apsaugininkas priekaištavo pareigūnams, kad pastarieji jam trukdė „išiminėti posūkius“, gyrėsi mokantis puikiai vairuoti, todėl nekreipia dėmesio net į zvimbiančias kulkas.

J.Blauzdžiūnui papūtus į alkoholio matuoklį, prietaiso ekrane įsižiebė nuliai. Įtariama, kad jis galėjo būti paveiktas psichotropinių medžiagų. Vairuotojas buvo perduotas į psichiatrų rankas.

Apsaugininkas gaudynes sukėlė visai netoli nuo savo namų. Jis gyvena vos už kelių nuo Karmėlavos kilometrų esančiame Ramučių kaime. J.Blauzdžiūno kaimynai tvirtino, kad jis yra ramaus būdo, anksčiau problemų niekam nekeldavo. Neturėjo bėdų ir savo darbovietėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.