Patiklumas merginą atvedė į prievartautojų rankas

Šiauliuose jais patikėjusią merginą į atokią vietą atsivilioję, sumušę ir išžaginę broliai 21 metų Justas ir 20 metų Rokas Kybartai sulaukė atpildo.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Nov 27, 2013, 5:19 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:03 AM

Trečiadienį Šiaulių apylinkės teismas kaltais dėl merginos išžaginimo bei seksualinio prievartavimo pripažintus brolius nuteisė kalėti.

Ne tik dėl seksualinių nusikaltimų, bet ir dėl vagystės kaltu pripažintam R.Kybartui už grotų teks praleisti dvejus metus septynis mėnesius ir dešimt dienų. J.Kybartui teks kalėti pustrečių metų.

Nuteistieji jų auka tapusiai merginai taip pat privalės atlyginti septynių tūkstančių litų neturtinę žalą. Tris tūkstančius litų žalos atlyginimui nukentėjusioji iš prievartautojų jau buvo gavusi anksčiau.

Į Šiaulius pas giminaičius iš kaimo paviešėti atvykusi 24 metų mergina nuo prievartautojų nukentėjo pernai naktį į balandžio 28-ąją.

Su broliais Kybartais ši mergina susipažino atsitiktinai. Šiaulių gerai nepažįstanti atvykėlė bulvare sutiktų vaikinų paklausė, kokiame klube būtų galima pasilinksminti.

Justas ir Rokas Kybartai pažadėjo merginai parodyti tokį klubą, bet prieš tai pasiūlė pasivaikščioti.

Pasakę, kad į klubą eiti dar per anksti, vaikinai viešnią nusivedė į pramoninį miesto rajoną. Beeinant vienas iš brolių nupirko sidro, kurį vėliau visi trys išgėrė.

Paragavę sidro jaunuoliai pradėjo prie naujosios pažįstamos kabinėtis. Supratusi, kuo viskas gali baigtis, mergina bandė priešintis ir šauktis pagalbos, tačiau jai ištrūkti nepavyko.

Broliai Kybartai merginą pargriovė, išrengė ir paeiliui išžagino bei išprievartavo oraliniu būdu.

Iš jų auka tapusios merginos R.Kybartas atėmė ir rankinę. Dėl rankinės bei joje buvusių daiktų netekties nukentėjusioji patyrė beveik trijų šimtų litų žalą.

Prieš teismą stoję broliai Kybartai savo kaltę pripažino tik iš dalies – R.Kybartas neigė merginą prievartavęs oraliniu būdu.

Bausmę už plėšimą jau atliekanti R.Kybartas į teismo salę buvo atvesdintas, o iki nuosprendžio laisvėje laiką leidęs J.Kybartas – atėjo pats.

Išvydę žurnalistus abu kaltinamieji puolė rankomis dengtis veidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.