Panevėžietės automobilį nuniokojo ir padegė

Ketvirtadienio naktį nuo nenustatytų nusikaltėlių nukentėjo 42 metų panevėžietės automobilis „Rover 214“. Jam buvo subadytos visos 4 padangos ir išdaužus durelių stiklą, padegtas salonas.

Ramygalos gatvės daugiabučio kieme stovėjusį panevėžietės automobilį nusikaltėliai padegė ir subadė visas jo padangas.<br>R.Stundžienės nuotr.
Ramygalos gatvės daugiabučio kieme stovėjusį panevėžietės automobilį nusikaltėliai padegė ir subadė visas jo padangas.<br>R.Stundžienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Nov 28, 2013, 9:27 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:47 AM

Ramygalos gatvės daugiabučio kieme liepsnojantį savo automobilį panevėžietė L.B. pamatė vos prasidėjus ketvirtadieniui, 0 val. 10 min.

Automobilių prigrūstame kieme degantį „Rover“ užgesino atskubėję toje pačioje gatvėje įsikūrusios Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai.

Gaisro metu išdegė automobilio salonas. Beveik neabejojama, kad 1998 metų gamybos automobilis buvo padegtas. Apžiūrint automobilį paaiškėjo, kad prieš padegant jam dar subadytos ir visos 4 padangos. Nuostolį savininkė įvertino 1 tūkst. 700 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.