Po susidūrimo su dviem automobiliais - moters mirtis

Pavakarę Dusetose gatvės viduriu ėjusi moteris neišvengė tragiškos

Pavakarę Dusetose gatvės viduriu ėjusi moteris neišvengė tragiškos baigties.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pavakarę Dusetose gatvės viduriu ėjusi moteris neišvengė tragiškos baigties.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Nov 28, 2013, 4:40 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:33 AM

Avarija įvyko trečiadienį apie 17 valandą, Vilniaus gatvėje, jungiančioje Dusetas ir Padustėlį. Automobilį „Peugeot 307“ vairavęs 41 - erių metų Dusetų gyventojas netikėtai priešais mašiną išvydo žmogaus šešėlį.

Vairuotojas bandė aplenkti iš dešinės netikėtai išnirusią kliūtį. Tačiau lenkdamas kairiąja mašinos puse užkliudė gatve ėjusią moterį ir nubloškė ją į kitą gatvės važiuojamosios dalies juostą.

Sustabdęs mašiną, vairuotojas greitai užsimetęs šviesą atspindinčią liemenę ir puolė į pagalbą sužalotai moteriai. Jis ėmė skambinti bendrosios pagalbos telefonu.

Tuo metu priešpriešine kelio juosta važiuojantis automobilis „Renault Espace“ pervažiavo ant kelio gulinčios moters kojas. Jo vairuotojas, Lietuvos kariuomenės Vyčio apygardos 5 - osios rinktinės 508 kuopos incidentas prietemoje nepastebėjo nelaimėlės.

Kurio automobilio padaryti sužalojimai nutraukė avarijos aukos gyvybę, aiškinsis ekspertai. Nustatyta, kad abu vairuotojai buvo blaivūs.

Atvykę greitosios pagalbos medikai konstatavo moters mirtį. Į nelaimės vietą subėgę žmonės pažino Dusetų gyventoją, 59 - erių Nadeždą M. Ji neturėjo šviesą atspindinčių atšvaitų. Liudininkų teigimu, nuo žuvusios sklido alkoholio kvapas.

Nadežda M. gruodžio 1 dieną turėjo švęsti savo 60 metų sukaktį. Tačiau jos nesulaukė. Moteris buvo našlė ir neturėjo jokių giminaičių. Ji buvo bedarbė ir gyveno iš seniūnijos skiriamos socialinės pašalpos.

Po savo motinos mirties pardavusi jos butą, Nadežda M.greitai iššvaistė pinigus. Tuomet glaudėsi pas svetimus žmones. Vietiniams nebuvo paslaptis, kad nemažą pragyvenimui skirtų pinigų dalį dusetiškė išleisdavo svaigalams. Ji anksčiau buvo bausta administracine tvarka dėl to, kad viešoje vietoje pasirodė neblaivi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.