Kauno rajone rastas į gabalus supjaustyto vyro kūnas, sulaikytas įtariamas žudikas

Penktadienį po pietų Kauno rajone rastas žvėriškai nužudyto 30-mečio A.M. kūnas. Siekiant nuslėpti aukos tapatybę velionio palaikai buvo supjaustyti į gabalus ir sumesti į duobę. Pareigūnai sulaikė įtariamąjį skerdiką – praeityje du kartus už vagystes teistą, iš sostinės į Kauno rajoną atsibasčiusį 30 metų A.J. Jis prisipažino nužudęs sodų bendrijoje, kaimynystėje gyvenusį vyrą ir išniekinęs jo palaikus.

Penktadienį po pietų Kauno rajone policijos pareigūnams pavyko rasti žvėriškai nužudyto vyro palaikus.<br>D.Umbraso asociatyi nuotrauka
Penktadienį po pietų Kauno rajone policijos pareigūnams pavyko rasti žvėriškai nužudyto vyro palaikus.<br>D.Umbraso asociatyi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 29, 2013, 4:22 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:01 AM

Į policiją praėjusį antradienį kreipėsi Kauno rajono, Šatijų kaimo gyventoja, pranešdama, kad pirmadienį dingo jos sutuoktinis.

Moteris nurodė, jog vyras nuėjo pas kaimyną, 30-metį A.J. į jo namelį sodų bendrijoje ir daugiau nepasirodė.

Policijos pareigūnai įtarė, kad dingęs žmogus galėjo būti nužudytas. Tiriant nusikaltimą buvo sulaikytas velionio kaimynas, praeityje du kartus už vagystes teistas, iš Vilniaus į Kauno rajoną su šeima atsikėlęs gyventi 30-metis A.J.

„Didelę pagalbą suteikė Lapių seniūnijos darbuotojai, ugniagesiai-gelbėtojai. Įtariamasis bandė meluoti, siekė suklaidinti aukos palaikų ieškojusius pareigūnus, todėl kitų tarnybų pagalba mums labai pravertė“, - sakė Kauno rajono policijos komisariato vadovas Romas Oželis.

„Svarbiausia buvo nustatyti kur paslėptas kūnas. Į kitus klausimus atsakysime vėliau, šiuo metu dar dirba kriminalistai“, - sakė Kauno apygardos prokuratūros I-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Vitoldas Guliavičius.

Teisėsaugininkai nurodė, jog nužudytojo palaikai rasti už penkių kilometrų nuo sulaikytojo namelio. Kuriame, kaip manoma, buvo įvykdytas kraupus nusikaltimas.

Šeštadienį prokuratūros atstovai ketina kreiptis į Kauno apylinkės teismą prašydami sulaikytajam skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.