Televizinė pažintis kaunietei baigėsi nuostoliais

Materialinės žalos patyrusi kaunietė kreipėsi į policiją, kad ši padėtų nustatyti kaltininką.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 11, 2013, 9:58 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:25 PM

Moteris pasakojo, jog per televizijos laidą „Bamba TV“ susipažino su vyriškiu ir su juo apie mėnesį bendravo telefonu. Pokalbių metu ji sužinojo, kad vyras yra teistas, bet tai netapo kliūtimi jų susitikimui.

Besibaigiant lapkričiui, vieną naktį vyriškis atvažiavo pas savąją pokalbių draugę taksi. Pakvietė moterį važiuoti į Žemuosius Šančius pasivaikščioti Nemuno pakrante.

Moteris sutiko ir jie nuvyko į A.Vytarto gatvę. Tačiau ten bevaikštant, vyras staiga pareikalavo atiduoti piniginę bei mobiliojo ryšio telefoną ir paėmęs daiktus pabėgo. Moteriai buvo padaryta 950 litų žala.

Kaip teigiama Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime, Kauno miesto Panemunės policijos komisariato tyrėjai nustatė įtariamąjį R.Č. Vyras pripažino moterį apiplėšęs ir pats stebėjosi, kodėl ši, žinodama apie jo kriminalinę praeitį, naktį sutiko su juo susitikti.

Stebisi ir pareigūnai, todėl įspėja moteris atsakingai vertinti pažintis su nepažįstamaisiais, būti atsargioms, ypač nakties metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.