Girti drąsuoliai privažiavo kelio galą

Penktadienio naktį, apie 03 val. 40 min., Vilniaus r. Rudaminos k. pareigūnai pastebėjo po važiuojamąją kelio dalį vinguriuojantį automobilį „Mercedes Benz 300“. Kilus įtarimui, kad vairuotojas neblaivus, automobilis buvo stabdomas, tačiau vairuotojas nepakluso teisėtam reikalavimui sustabdyti transporto priemonę, padidino greitį ir nuvažiavo Vilniaus miesto kryptimi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2013, 10:43 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:33 PM

Buvo pasitelktos didesnės policijos pareigos, automobilis persekiotas iki Nemėžio k. Mercedes vairuotojas bėgdamas nuo policijos pareigūnų nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nespėjo sustabdyti automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorą.

Paaiškėjo, kad automobilio vairuotojas J.S. (gim. 1984 m.) neblaivus, jam nustatytas 1,97 promilės girtumas. Jis vairavo neturėdamas teisės vairuoti transporto priemones, nes (2012 m. gegužės mėn.) už vairavimą esant neblaiviam ir kitų asmenų turto sugadinimą teisę vairuoti transporto priemones buvo praradęs.

Minėtą vairuotoją lydėjo 4 neblaivių keleivių kompanija, vienas neblaivus automobilio keleivis buvo automobilio bagažinėje. Atidaryti bagažinę buvo iškviesti priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai.

Automobilio keleiviai ir vairuotojas pasipriešino policijos pareigūnams. Paaiškėjo, kad tarp keleivių buvo ir policijos paieškomų asmenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.