Neblaivus vyras terorizavo Panevėžio gelbėtojus

Neaišku kas – mėnulio pilnatis ar išgertas alkoholis taip paveikė vyriškį, kad jis trečiadienio naktį sukėlė ant kojų Panevėžio specialiąsias tarnybas grasindamas nusiskandinti Liberiškio tvenkinyje.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Dec 18, 2013, 8:50 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:55 PM

Apie grasinantį nusižudyti vyriškį Bendrajam pagalbos centrui trečiadienio naktį, 3 val. 15 min., pranešė „Vilties linijos“, teikiančios psichologinę pagalbą telefonu, atstovai. Pavyko išsiaiškinti, kad šis žmogus yra Naujamiesčio seniūnijos Liberiškio kaime prie ten tyvuliuojančio nemažo tvenkinio. Jis tvirtinoa, kad nori šokti į užtvanką.

Baiminantis, kad žmogus iš tiesų gali bandyti nusiskandinti, į Liberiškį buvo išsiųsti Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos gelbėtojai. Tačiau jų pagalbos nebeprireikė – prie užtvankos anksčiau spėję atvažiuoti Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vyriškį įkalbėjo pasitraukti iš pavojingos vietos. Neoficialiais duomenimis, ant kojų specialiąsias tarnybas sukėlęs vyras buvo neblaivus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.