Šalčininkų pareigūnai sulaikė alyvos iš transformatorinių vagis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai sulaikė tris asmenis ir pareiškė jiems įtarimus dėl alyvos vagysčių iš transformatorinių, priklausančių Akcinei bendrovei „Lesto“.

Asmenys sulaikyti 48 valandoms,<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Asmenys sulaikyti 48 valandoms,<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2013, 11:55 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:10 PM

Gruodžio mėnesio pradžioje, kaip jau buvo pranešta, policijos komisariato pareigūnai nustatė 6 asmenis ir jiems pareiškė įtariamus dėl 10 alyvos vagysčių iš transformatorinių.

Vakar, gruodžio 19 d., po intensyvių policinių priemonių, Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai nustatė dar 3 asmenis, įtariamus galbūt įvykdžiusius 7 ar daugiau alyvos vagystes iš transformatorinių. Įtarimai buvo pareikšti N.D. (gim. 1990 m.) dėl galimai įvykdytų 2 vagysčių, P.E. (gim. 1990 m.) dėl galbūt įvykdytų 2 vagysčių, J.V. (gim. 1989 m.) dėl galimai įvykdytų 3 ir daugiau vagysčių.

Šie asmenys sulaikyti 48 valandoms, ikiteisminiams tyrimams vadovaujantys Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai artimiausiu laiku spręs klausimą dėl tolesnių kardomųjų priemonių paskyrimo.

Taip pat buvo išaiškinti asmenys, kuriems buvo realizuota pavogta alyva, todėl bus sprendžiamas ir jų atsakomybės klausimas.

Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai ir toliau aktyviai tęs ikiteisminio tyrimo veiksmus bei kriminalinės žvalgybos priemones, kad visi asmenys, vagiantys alyvą, būtų išaiškinti. Policija ragina gyventojus, turinčius informacijos apie asmenis, darančius šias neteisėtas veikas, pranešti policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.