Aukštaičiai siautėjo prekybos centruose „Maxima“

Sekmadienį Panevėžio bei Pasvalio prekybos centruose „Maxima“ įvykusių incidentų metu buvo įžeidinėjami ar net sumušti apsaugos darbuotojai, o vienas girtas pasvalietis daužė durų stiklus ir tarsi futbolo kamuolį po parduotuvę spardė batoną.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Dec 23, 2013, 10:08 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:31 PM

Pirmasis į policiją kreipėsi pasvalietis G.B., dirbantis Pasvalyje, Vilniaus gatvėje esančiame prekybos centre „Maxima“ apsaugos darbuotoju. Vyriškis pranešė, kad sekmadienio vakarą, 18 val. 15 min., jam dirbant prekybos salėje, prie alkoholio skyriaus, prie jo priėjo iš matymo pažįstamas vyras. Iš pradžių ėmęs kabinėtis, įžeidinėti necenzūriniais žodžiais, netrukus jis parduotuvės apsaugininkui trenkė į veidą.

Tą patį vakarą, 21 val. 50 min., tame pačiame prekybos centre sumaištį sukėlė neblaivus 26 metų pasvalietis M.G. Jis išdaužė pastato lauko durų dvigubą stiklą, prekybos salėje apspardė šaldytuvą-vitriną, spardė po grindis batoną, o priėjęs prie kasų, įžeidinėjo tą patį apsaugos darbuotoją G.B. Chuliganas buvo sulaikytas, perduotas policijai ir uždarytas areštinę. Prekybos centrui „Maxima“ padaryta žala tikslinama.

Tą patį vakarą dar vienas „Maxima“ apsaugos darbuotojas nukentėjo Panevėžyje, kai bandė sulaikyti apsivogusį jaunuolį.

Apie 22 val. 15 min. Prekybos centre „Maxima“, esančiame Ukmergės gatvėje, dirbantis apsaugos darbuotojas E.S. pastebėjo, kad kažkoks jaunuolis pavogė kremą „Nivea“ ir išėjo iš parduotuvės. Apsaugininkas vagišių išsivijo, tačiau bandymas jį sulaikyti baigėsi nesėkme. Jaunuolis E.S. sumušė ir pabėgo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.