Iš naktinio klubo panevėžietis išvežtas į reanimaciją

Vėlų trečiadienio vakarą naktiniame klube laiką leidęs panevėžietis dėl galvos traumos atsidūrė ligoninės intensyviosios terapijos skyriuje. Jį klube sumušę du jaunuoliai sulaikyti.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Dec 26, 2013, 11:54 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:54 PM

Incidentas Respublikos gatvėje esančiame naktiniame klube įvyko prieš pat trečiadienio vidurnaktį. Pirminiais duomenimis, Klaipėdos gatvėje gyvenantis 25 metų E.M. ir Nemuno gatvėje gyvenantis 21 metų A.K. klube elgėsi įžūliai, triukšmavo, o netrukus užpuolė ten pat buvusį 32 metų panevėžietį A.B.

Šis vyriškis dėl galvos traumos buvo išvežtas į Panevėžio ligoninę. Jam nustačius galvos smegenų traumą, kraujavimą po minkštaisiais galvos dangalais ir veido sumušimą, iš pradžių buvo gydomas intensyviosios terapijos skyriuje, o būklei pagerėjus, perkeltas į kitą skyrių.

Abu klube siautėję panevėžiečiai sulaikyti ir uždaryti į areštinę. A.K. nustatytas 1,73 promilės, o E.M. – 1,67 promilės girtumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.