Klaipėdietis jūreivis bus teisiamas dėl žmonių terorizavimo

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro ir Klaipėdos miesto 2 policijos komisariato pareigūnai atskleidė neįprastą nusikaltimą, galėjusį sukelti sunkias pasekmes nukentėjusiajai.

Anksčiau neteistas jūreivis Aleksandras N. (gim. 1976 m.) bus teisiamas dėl žmonių terorizavimo.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Anksčiau neteistas jūreivis Aleksandras N. (gim. 1976 m.) bus teisiamas dėl žmonių terorizavimo.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2014, 10:00 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:57 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, ikiteisminį tyrimą atliko Klaipėdos m. 2 policijos komisariato tyrėja, valstybinį kaltinimą teisme palaikys Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorė.

Policijos pareigūnai spėja, kad klaipėdiškis jūrininkas apie 3 mėnesius nuolat terorizavo buvusią sugyventinę ir jos šeimos narius, skambindamas ir rašydamas įžeidžiančio bei grasinančio turinio žinutes. Taip pat turima duomenų, kad šis klaipėdiškis išdaužė buvusios gyvenimo draugės motinos automobilio lango stiklą bei grasino, jog pasamdys asmenis, kurie susidoros su nukentėjusiąja.

Tyrėjai dėl šių įvykių į Klaipėdos apskrities VPK areštinę buvo uždarę anksčiau neteistą jūreivį Aleksandrą N. (gim. 1976 m.). Jam pareikšti įtarimai dėl žmogaus terorizavimo ir svetimo turto sugadinimo.

Po laikino sulaikymo įtariamajam paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, įpareigojimas nebendrauti ir neieškoti ryšių su nukentėjusiąja bei dokumentų paėmimas.

Lietuvos Baudžiamasis kodeksas už žmogaus terorizavimą numato laisvės atėmimą iki 4 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.