Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Po paslaptingo skambučio Vilniaus policijai – vyro lavonas miške

Pirmadienio vakarą Vilniaus policijos pareigūnai sulaukė nerimą keliančio ir pagalbos prašančio skambučio. Vyriškis pranešė, kad yra miške prie Santariškių, šalia Vanaginės ir Skersinės gatvių, o jo koja yra lūžusi, todėl jis negali eiti. Gausios policijos pareigūnų pajėgos kelias valandas ieškojo nelaimėlio. Tačiau radinys nemaloniai nustebino.

Nelaimės aplinkybes aiškinasi Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotrauka
Nelaimės aplinkybes aiškinasi Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-10 22:47, atnaujinta 2018-02-16 11:43

Pareigūnai dirbo kelias valandas. Buvo nagrinėjama informacija, kurią suteikė mobiliojo ryšio operatorius. Trijų kilometrų spinduliu buvo šukuojama ta vieta, iš kurios skambino vyras. Į pagalbą pasitelkti ir kinologai su tarnybiniais šunimis.

Paieškos buvo nesėkmingos, tad pareigūnai planavo į orą pakelti pasieniečių sraigtasparnį, tačiau nepalankios oro sąlygos tam sutrukdė.

Apie 22 val. vyras buvo surastas, tačiau jau negyvas. Jis buvo pasikoręs. Manoma, kad paskambinęs vyras planavo savižudybę, o apie esą sužeistą koją pranešė tik todėl, kad pareigūnai greičiau jį rastų.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, nelaimės aplinkybes aiškinasi Vilniaus apskrities policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.