Mergaitę Vilniuje partrenkęs vyras blaivėsi areštinėje

Pirmadienio vakarą policijai pasidavęs vyras, kuris kiek anksčiau partrenkė vaiką ir iš įvykio vietos paspruko, po apklausos sostinės policijoje buvo uždarytas į areštinę ir ten praleido naktį. Pareigūnai teigia, kad iš jo paimta kraujo tyrimams girtumui nustatyti.

Iš avarijos vietos pabėgęs vairuotojas vakare pats pasidavė policijai.<br>V.Balkūno nuotr.
Iš avarijos vietos pabėgęs vairuotojas vakare pats pasidavė policijai.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-02-11 09:41, atnaujinta 2018-02-16 11:28

Primename, kad pirmadienį apie 15 val.17 min. Vilniuje, Dzūkų g. ir Tyzenhauzų g. sankryžoje, automobilis „Audi A6“ nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies, užvažiavo ant šaligatvio, čia partrenkė ramiai einančią dešimtmetę mergaitę, grįžo į gatvę ir kliudė automobilį „Mercedes-Benz ML270“.

Automobilio „Audi A6“ vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo, automobilį jis paliko netoli įvykio vietos. Sužalota mergaitė buvo nuvežta į ligoninę, čia jai nustatyta daugybinių kūno sumušimų ir nubrozdinimų. Vėliau ji išleista gydytis ambulatoriškai.

Pabėgusio vairuotojo policija ieškojo su tarnybiniu šunimi. Šis pareigūnus nuvedė bėglio pėdsakais, pakeliui sutikti liudininkai sakė matę du įtartinus apsvaigusius vyriškius, kurie nešėsi automobilio „Audi“ buferį.

Iš karto po avarijos vairuotojas nebuvo rastas. Tačiau tą patį vakarą, apie 20 val. 15 min., į Vilniaus apskrities VPK atėjo neblaivus R.B. (g. 1984 m.). Jis prisipažino vairavęs automobilį, kuris partrenkė mergaitę.

Vyras buvo sulaikytas ir nuvežtas į kelių policiją apklausti. Kelių policijos pareigūnai kol kas neatskleidžia, ką per apklausą sakė sulaikytasis. Paimta jo kraujo tiksliam girtumui nustatyti. Vėliau įtariamasis uždarytas į areštinę.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.