Po išgertuvių - muštynės butuose ir gatvėse

Šeštadienį policija vos spėjo raminti įkaušusius gyventojus. Jie švaistėsi kumščiais ir savo namuose, ir gatvėse.

Išgertuvės dažnai baigiasi areštinėje.<br>V.Balkūno nuotr.
Išgertuvės dažnai baigiasi areštinėje.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-16 11:56, atnaujinta 2018-02-16 06:21

Alytuje vidurdienį 20-metis Ž.P. žodinio konflikto metu gyvenamojo namo kieme sudavė į galvą motinai G.P.(gimusiai 1971 metais), o tėvą E.P. gimusį 1966 metais) sumušė metaline teleskopine lazda. E.P. dėl sužalojimų buvo pristatytas į Alytaus apskrities St.Kudirkos ligoninės priėmimo skyrių, kur jam buvo nustatytas galvos sumušimas. Motina į medikus nesikreipė.

Dar vienas konfliktas Alytuje kilo apie 23 valandą. Naujojoje gatvėje esančiame bute, vyras peiliu sužalojo neblaivius M.A. (gimusį 1984 m.)ir R.K. (gimusį 1980 m.). Vienam peiliu buvo durta į pilvą, antrajam - į šoną ir į ranką. Vyrų guldyti į ligoninę neprireikė. Suteikus pagalbą, jie gydosi namuose. Per muštynes kliuvo ir neblaiviam įtariamajam A.M. gimusiam 1979 m.. Jam buvo sulaužyta nosis, prakirsta galva. Medikams suteikus pagalbą, jis uždarytas į areštinę.

Neblaivi Kauno rajono gyventoja L.U. (gimusi 1987 m.) sumušė savo aštuonmetę dukterį. Mergaitė paguldyta į ligoninę, motina atsidūrė areštinėje.

Neblaivi moteris nuo pat ryto peiliu švaistėsi ir Širvintų rajone. Kiauklių kaime Ramybės gatvėje esančiame bute kilus konfliktui, neblaivi 24 metų E.G. peiliu sužalojo N.R. gimusį 1986 m.). Abi kojas jam sužalojusi moteris uždaryta į areštinę.

Klaipėdoje, Minijos gatvės bute, vyras peiliu sužalojo S.T. (gimusį 1972 m.), kuris dėl durtinės žaizdos kojoje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis neblaivus S.R. gimęs 1968 m.) uždarytas į areštinę.

Pavakarę į Vilniaus ligoninę iš savo buto Čiobiškio gatvėje pristatyta ir dėl kraujo išsiliejimo į smegenis bei galvos sužalojimo ir kūno sumušimų paguldyta R.B. gimusi 1955 m.). Paaiškėjo, jog ją per išgertuves sužalojo Č.B. (gimusi 1953 m.) ir neblaivus T.B. (gimęs 1975 m.). Abu įtariamieji uždaryti į areštinę.

Vilniaus rajone, Kalvelių kaime, D.K. (gimęs 1965 m.) buvo ne tik sumuštas sugėrovų, bet neteko ir savo automobilio. Gabijos gatvėje trys sugėrovai vyrą išsivedė į kiemą, jį sumušė ir pagrobė automobilį „Opel Zafira“ (pagamintą 2001 m.), mobiliojo ryšio telefoną, kompiuterį ir garso kolonėles. Vyras nuostolius įvertino 11 650 litų. Be to, jam teks gydytis sulaužytą nosį ir prakirstą kaktą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.