Vagišius užmigo nusikaltimo vietoje

Šeštadienį po pietų į sodų bendrijoje esantį sodo namelį pasiimti daiktų užsukęs palangiškis neteko žado.

Daugiau nuotraukų (0)

Alvydas Ziabkus

Feb 16, 2014, 4:05 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:59 AM

Viename kambaryje ant sofos kietai buvo įmigęs nepažįstamas vyriškis, o prie durų išnešimui buvo paruošti šeimininko daiktai: buitinė technika, vertingesni namų apyvokos daiktai. Vėliau jis suskaičiavo, kad daiktų, kuriuos bandyta pavogti, vertė siekia 550 litų.

Atsitokėjęs šeimininkas įsibrovėlį prispaudė prie sofos ir iškvietė policiją. Atskubėję pareigūnai sodo namelyje sulaikė 43 metų kretingiškį A.R. Policijai žinomas vyras yra įtariamas vagystėmis ir iš kitų sodo namelių, bei gyvenamųjų namų.

Paaiškėjo, kad nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis vyras šį sodo namelį nusižiūrėjo supratęs, kad jame šeimininkai nuolat negyvena.

Šeštadienį ryte per langą į vidų įsibrovęs kretingiškis išsirinko jam tikusius vertingus daiktus, susikrovė juos į maišą ir nusprendė numigti.

Vagies nelaimei, būtent tą dieną į sodo namelį nusprendė užsukti ir šeimininkas. Sulaikytas vagis savo kaltės neneigė. Naktį praleidęs policijos areštinėje, sekmadienį savo parodymus jis patvirtino nusikaltimo vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.