Kaune pričiuptos dvi prostitutės

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus pareigūnai, reido „Plaštakė-2014“ metu purtė prostitucijos tinklą mieste.

Už vertimąsi prostitucija skiriamos baudos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Už vertimąsi prostitucija skiriamos baudos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 12:11 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:19 AM

Buvo tikrinami viešbučiai, trumpalaikės nuomos butai, informacijos ieškota internetiniuose puslapiuose, taip pat patikrinti skelbimai laikraščiuose. Nustatytos dvi moterys, kurios už pinigud teikė intymias paslaugas, t. y. vertėsi prostitucija.

Pilietė R. S. (gimusi 1977 m.) anksčiau už vertimąsi prostitucija bausta nebuvo, todėl pagal Lietuvos Administracinių teisės pažeidimų kodeksą (ATPK) dėl vertimosi prostitucija paskirta pusė minimalios baudos, 150 Lt.

Pilietė K. K. (gimusi 1984 m.) metų laikotarpiu jau buvo bausta dėl vertimosi prostitucija ar atlygintino naudojimosi prostitucijos paslaugomis. Todėl pilietei jai surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas ir medžiaga perduota nagrinėti teismui.

Policija informuoja, kad vertimasis prostitucija ar atlygintinis naudojimasis prostitucijos paslaugomis užtraukia baudą nuo trijų šimtų iki penkių šimtų litų, o tokie pat veiksmai, padaryti asmens, bausto administracine nuobauda už vertimąsi prostitucija ar atlygintinį naudojimąsi prostitucijos paslaugomis užtraukia baudą nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų arba administracinį areštą iki trisdešimties parų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.