Kėdainių rajone – kirviu užkapotas ūkininko samdinys

Žeimelių kaime (Kėdainių r.) įsikūrusio ūkininko namuose aptiktas jam

Policija praneša, kad įtariamasis dėl nužudymo sulaikytas.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Policija praneša, kad įtariamasis dėl nužudymo sulaikytas.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Feb 19, 2014, 8:47 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:48 AM

Policijai apie nelaimę antradienį ryte pranešė pats ūkininkas. Garbaus amžiaus šeimininkas turėjo du talkininkus ir iškart neteko abiejų, mat nužudymu įtariamas ten pat dirbęs 65 metų V.B.

Pastarajam nustatytas vidutinis (1,77 promilės) girtumas, tačiau žmogus buvo nužudytas naktį, todėl tuo metu įtariamasis turėjo būti gerokai girtesnis. Jis uždarytas į areštinę ir kol kas aiškiai nenurodė nelaimės aplinkybių. Ūkininko talkininkai gyveno atskiroje patalpoje greta šeimininko namo.

„Abu vyriškiui buvo gerokai įkaušę, galbūt ko nors nepasidalino“, – apie konflikto priežastis kalbėjo tyrime dalyvaujantis pareigūnas. Ūkininkas taip pat negalėjo nurodyti galimo pykčio proveržio šaltinio.

Įvykio vietoje aptiktas kirvis, ant kurio matyti kraujo pėdsakų, tačiau tai dar nieko neįrodo – tuo pačiu kirviu buvo kapojamos ūkyje auginamų kalakutų galvos.

Iš Ukmergės rajono kilęs įtariamasis anksčiau už nesunkius nusikaltimus buvo teistas 5 kartus, pastarąjį kartą tai įvyko dar 1997 metais.

Šiandien vyriškį iš Kauno policijos areštinės ketinama vežti į Kėdainius apklausti, o vėliau prokuroras turbūt prašys teismo leidimo jį suimti. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.