Nufilmuota: Tauragėje vilkikas apgadino automobilį ir nuvažiavo

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė Tauragės gyventojo pranešimo, kuriame jis informavo, kad prekybos centro aikštelėje Tauragėje rado gerokai aplamdytą automobilį, o jį apgadinęs vairuotojas jau buvo pasišalinęs. Pareigūnams ėmus aiškintis eismo įvykio aplinkybes, nustatytas pažeidėjas – vilkiko vairuotojas, kurį užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros.

Vilkikas apgadino automobilį ir iš avarijos vietos nuvažiavo.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Vilkikas apgadino automobilį ir iš avarijos vietos nuvažiavo.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 5:12 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:15 AM

Kaip rašoma Tauragės apskrites VPK pranešime, antradienį į prekybos centrą, esantį Tauragėje, Gedimino gatvėje užsukusiam tauragiškiui šventinę nuotaiką sugadino aplamdyto automobilio vaizdas, kurį jis aptiko vos išėjęs iš prekybos centro. Pasirodo, prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje įrengtos kameros užfiksavo, kaip vilkiko vairuotojas, bandydamas išsukti link išvažiavimo, kliudė lengvąjį automobilį ir jį gerokai apgadino.

Nė nestabtelėjęs sunkiasvorio automobilio vairuotojas išvažiavo iš aikštelės, palikęs apgadintą lengvąjį automobilį.

Vilkiko vairuotojui, pasišalinusiam iš eismo įvykio vietos, gresia bauda nuo trijų tūkstančių iki keturių tūkstančių litų su teisės vairuoti transporto priemonę atėmimu nuo trejų iki penkerių metų arba administracinis areštas nuo penkiolikos iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemonę atėmimu nuo trejų iki penkerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.