Alytaus policija prie pataisos namų sučiupo „šaudytojus“

Vadinamieji uždraustųjų daiktų į pataisos namų teritoriją „šaudytojai“ vėl ruošėsi atakuoti Alytaus pataisos namus. Tačiau pareigūnų budrumas neleido siuntiniams pasiekti kitos tvoros pusės.

Kaliniams perduoti draudžiamų daiktų šį kartą nepavyko.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Kaliniams perduoti draudžiamų daiktų šį kartą nepavyko.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-21 16:00, atnaujinta 2018-02-16 01:37

Kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, antradienį patrulių ekipažas, patruliuodamas Alytuje sustabdė automobilį „Opel Astra“, kurį vairavo policijai jau anksčiau žinomas S.K. (gim. 1978 m.), keleivio vietoje sėdėjo policijai taip pat užkliuvęs J.P. (gim. 1986 m.).

Apžiūrėjus automobilio saloną, pareigūnai rado, dešimties mobiliojo ryšio telefonų paketą, paruoštą šovimui, penkiolika mobiliojo ryšio operatoriaus SIM kortelių, keturis jungčių kištukus ir vadinamą „Oro patranką“, kurios pagalba į pataisos namų teritoriją permetami draudžiami daiktai.

Vairuotojas S.K., keleivis J.P. ir automobilis „Opel Astra“ buvo pristatyti į Alytaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą detaliai apžiūrai.

Už teisės aktų uždraustų daiktų ir reikmenų bandymą perduoti asmenims, laikomiems laisvės atėmimo vietoje, gresia bauda nuo dviejų šimtų penkiasdešimties iki vieno tūkstančio litų su daikto, kuris buvo administracinio teisės pažeidimo padarymo įrankis, medžiagų, dirbinių, daiktų ir reikmenų konfiskavimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.