Biržų rajone sulaikytas įžūlus plėšikas

Biržų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo įvykdyto Biržų r., Kirkilų kaime. Policija praneša, kad per šį tyrimą jau sulaikytas jaunas ir įžūlus įtariamasis.

Biržų rajone sulaikytas įžūlus plėšikas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Biržų rajone sulaikytas įžūlus plėšikas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-21 10:20, atnaujinta 2018-02-16 01:54

Kaip rašoma Panevėžio apskrities VPK pranešime, trečiadienį Biržų r., Kirkilų kaimo gyventoja O.Ž. (gimusi 1937 m.) pareigūnams pranešė, kad tą pačią dieną apie 18 val. išgirdo beldimą į duris, o jas atidariusi, pamatė nepažįstamą vyriškį.

Vyriškis moterį pargriovė ant žemės, lipnia juosta surišo rankas už nugaros. Nuvedęs į miegamąjį, reikalavo pinigų, jų negavęs, išvertė visus daiktus.

Vyriškiui pasišalinus, nukentėjusioji pasigedo 2 tūkst. litų, rado sudaužytą telefoną, išdaužtą lango stiklą ir sugadintas spintos duris. Nuostolis – 2 tūkst. 330 litų.

Ketvirtadienį policijos pareigūnai sulaikė nusikalstamos veikos padarymu įtariamą ir policijai dėl ankstesnių vagysčių žinomą V.J. (gim. 1994 m.). Jis pristatytas į policijos komisariatą, o vėliau uždarytas į areštinę.

Ikiteisminis tyrimas tęsiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.