Pasmaugęs katiną vyras atsidūrė areštinėje

Zarasų rajone vyras pasmaugė namuose augintą katiną ir įmetė jį į kibirą. Už tai jis buvo uždarytas į areštinę.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Feb 24, 2014, 3:45 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:47 PM

Samanių kaime gyvenantis neblaivus 46–erių Rolandas M. dažnai priekaištavo savo sugyventinei 48–erių Audronei B., kad ji pernelyg lepina savo gausų augintinių būrį. Namuose, kur pora gyvena kartu, buvo laikomi trys katinai, trys šunys ir dvi šinšilos.

Namų šeimininkė iš tiesų labai myli savo augintinius ir juos lepina. Šiuose namuose visiems keturkojams būdavo leidžiama užsikabaroti ne tik ant sofos ar lovos. Katinai ypač mėgo patikrinti, kas ant stalo padėta. Augintiniai kartais namuose nepastebėti įsigudrindavo atlikti ir gamtinius reikalus. Todėl troboje tvyro specifinis kvapas.

Šeštadienį vakare Rolandas M. namo grįžo kiek išgėręs. Neaišku, koks gyvūnų elgesys vyrą taip supykdė tą vakarą, bet jis tą pyktį išliejo ant po ranka pasimaišiusio katino. Jis čiupo miauklį ir jį pasmaugė. O maitą įmetė į kibirą. Kuris iš trijų namuose augintų katinų – Mėta, Čiobrelis, ar Rudis ne laiku pasipainiojo ir neteko savo gyvybės, kol kas neaišku.

Tačiau tokio sugyventinio elgesio įsiutinta Audronė B. paskambino bendrosios pagalbos telefonu ir iškvietė policijos pareigūnus. Šie dėl žiauraus elgesio su gyvūnais Rolandą M. išvežė į Zarasų rajono policijos komisariato areštinę. Ten nustatyta, kad vyro organizme buvo 1,09 promilės alkoholio.

Iš valstybės pašalpų gyvenanti brandi pora jau ne pirmą kartą susipyksta taip, kad tenka įsikišti pareigūnams. Praėjusiais metais Rolandas buvo primušęs savo gyvenimo draugę. Už tai jam teko aiškintis policijos tyrėjams.

Dar vieną keistą, su poros namuose augusiu šunimi susijusią istoriją pasakoja kaimynai. Anksčiau namuose augo didelis šuo. Kartą jis apkandžiojo šeimininkę. Tuomet supykęs Rolandas M. šunį nužudė. Vyras esą keturkojį nutrenkė elektra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.