Panevėžyje avariją sukėlė girtas motociklininkas

Liūdnai baigėsi neblaivaus ir neturinčio teisės vairuoti panevėžiečio pasivažinėjimas motociklu po miestą. Po susidūrimo su automobiliu ligoninėje atsidūrė ir jis, ir kartu važiavusi keleivė.

Atšilę orai į gatves vilioja ne tik drausmingus motociklininkus.<br>D.Umbraso asociatyvinė nuotr.
Atšilę orai į gatves vilioja ne tik drausmingus motociklininkus.<br>D.Umbraso asociatyvinė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Mar 8, 2014, 9:40 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:49 PM

Avarija Staniūnų-Žemaičių gatvių sankryžoje įvyko penktadienio vakarą, 20 val. 15 min. Pušaloto gatvėje gyvenantis 25 metų D.J., vairuodamas neregistruotą ir nedraustą motociklą „Yamaha Delta Box“ bandė lenkti priekyje važiavusį automobilį „Citroen Evasion“, bet į jį atsitrenkė.

Nuo smūgio automobilis nučiuožė nuo kelio ir atsitrenkė į namo Staniūnų gatvėje tvorą. Motociklininkas buvo be saugos šalmo, todėl gali tik džiaugtis laimingo atsitiktinimo dėka išvengęs ypač sunkių traumų. Nuvežtam į Panevėžio ligoninę jam nustatyti kairiojo žastikaulio, kelio girnelės ir šeivikaulio lūžiai. Jis paguldytas į Neurochirurgijos skyrių. Ten pat atsidūrė ir kartu su juo važiavusi keleivė, Staniūnų gatvėje gyvenanti 37 metų V.Ž. Jai medikai diagnozavo kairiojo šlaunikaulio išnirimą.

Apsidaužiusiam motociklininkui gresia rimti nemalonumai. Prie neregistruoto motociklo vairo jis sėdo ne tik neturėdamas teisės vairuoti, tačiau ir būdamas neblaivus – jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis (1,40 prom.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.