Kaziuko mugėje Vilniaus policijai įkliuvo ne vienas ilgapirštis

Vilniaus policija praneša, kad savaitagalį vykusioje Kaziuko mugėje sulaikytas ne vienas vagiliauti bandęs įtariamasis. Įtariamieji įkliuvo neuniformuotiems kriminalinės policijos pareigūnams.

Kaziuko mugė Vilniuje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kaziuko mugė Vilniuje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 12:07 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:42 PM

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, piliečių saugumą Kaziuko mugėje užtikrino ne vien uniformuotosios policijos pareigūnai, bet ir nepastebimi, civiliais drabužiais vilkėję, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai.

Šio, vienintelio šalyje, padalinio darbuotojai specializuojasi išaiškindami kišenvagystes. Pareigūnai masinių susibūrimų metu ištirpsta minioje ir tampa nepastebimi ne tik doriems žmonėms, bet ir nusikaltėliams.

Šeštadienį Gedimino pr. su įkalčiais buvo sulaikyti A.L. (gim. 1980 m.) ir A.N. (gimusi 1982 m.), kurie iš Kaziuko mugės prekybininko pavogė striukę.

Tą pačią dieną su įkalčiais buvo sulaikytas ir E.M. (gim. 1991 m.). Jis iš Gedimino pr. esančios drabužių parduotuvės jus pavogė keturis vienetus moteriškų kelnių, padarydamas 756 litų žalą.

Sekmadienį Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai tęsė darbą mugėje ir sulaikė R.L. (gim. 1955 m.), kuris iš prekeivio pavogė dekoratyvinį stiklo gaminį, kurio vertė 150 Lt. Sekmadienį buvo sulaikytas ir policijos pareigūnų ieškomas T.V. (gim. 1977 m.).

Visi sulaikytieji buvo pristatyti į policijos komisariatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.