Kaunietė suvokė, kaip vagiama kavinėse

Išgirdusi apie atsitikimą, kai iš Kauno restorane „Yakata“ pakabintos

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Mar 14, 2014, 12:57 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:32 AM

Tai atsitiko M.Valančiaus gatvėje esančioje kavinėje, visai greta restorano „Yakata“. Į kavinę su sutuoktiniu užsukusi kaunietė atsisėdo veidu, o vyras – nugara į lauko duris. Striukės buvo pakabintos ant kabyklos visai šalia stalo.

„Kai atėjo laikas atsiskaityti, vyras pasigedo vidinėje striukės kišenėje turėtų 120 litų“, – pasakojo moteris. Kauniečiai numanė, kad pinigai buvo pavogti, tačiau į policiją nesikreipė. Tik vėliau Irena suvokė, kaip galėjo pradingti pinigai.

Moteris prisiminė, kad vienu metu į kavinę buvo užsukęs maždaug 25 metų jaunuolis, kuris taip pat ketino pasikabinti striukę greta kitų klientų viršutinių drabužių.

„Dešine ranka jis beveik minutę laikė striukę prie kabyklos, o kaire kažko ieškojo. Tuomet pagalvojau, kad vaikinas rausiasi savo striukės kišenėse, tačiau jis turbūt tikrino kitų kavinės lankytojų drabužius“, - svarstė kaunietė Irena.

Ji mano, kad vagies drabužis tokiais atvejais naudojamas kaip priedanga nuo kitų žmonių akių.

Atvykėlis savo striukės nepakabino, tačiau ją paėmęs nuėjo ir atsisėdo prie baro, elgėsi labai ramiai. Niekam net nekilo minčių, kad jis gali būti vagis.

Irena neatmeta, kad Kauno senamiesčio kavinėse siaučia tas pats vagis, kurio policijai nesiseka sučiupti.

Kovo 11-ąją iš restorane „Yakata“ sėdėjusio vyriškio striukės kišenės paslaptingomis aplinkybėmis dingo piniginė su 42 tūkstančiais litų.

Nukentėjusysis vagyste įtarė greta pietavusią šeimą, tačiau policijos pareigūnai tuo smarkiai abejoja. Didžiausia tikimybė, kad piniginę nepastebimai pasisavino į kavinę užklydęs ir nepastebėtas vagis. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.