Klaipėdos pareigūnai išaiškino mieste siautusią paauglių gaują

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo biuro Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai išaiškino du sunkius nusikaltimus – plėšimus panaudojant ginklą ir įsibraunant į gyvenamąją patalpą ir, bendradarbiaudami su Klaipėdos m. 2 policijos komisariato pareigūnais, padėjo atskleisti dar 4 nusikaltimus bei išaiškino Klaipėdos mieste siautusių paauglių gaują.

Klaipėdos policija išaiškino mieste siautusią nepilnamečių gaują.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdos policija išaiškino mieste siautusią nepilnamečių gaują.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2014, 10:12 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:40 AM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, 2014 sausio mėnesio pradžioje dienos metu buvo įsiveržta į I.Simonaitytės g. gyventojo butą. Buto savininkas buvo nutemptas į vieną iš kambarių bei ten mušamas, kol kiti bendrai siaubė nukentėjusiojo butą. Radę pastarojo banko atsiskaitymo kortelę spardydami bandė išreikalauti PIN kodo, tačiau jo nesužino, pagrobė įvairių daiktų už beveik 2 tūkst. litų ir iš nusikaltimo vietos pasišalino.

Nustatyti 4 įtariamieji nepilnamečiai.

Taip pat 2014 metų vasario pradžioje, prie prekybos centro, esančio Herkaus Manto g., nepilnamečių asmenų buvo užpultas ir sumuštas bei, grasinant daiktu, panašiu į pistoletą, apiplėštas nepilnametis. Iš jo pagrobtas mobiliojo ryšio telefonas ir 20 litų.

Nustatyti įtariamieji paaiškino, kad taip aiškinosi tarpusavio santykius. Nukentėjusiajam dėl patirtų sužalojimų teko kreiptis pagalbos į medicinos darbuotojus.

Nustatyti įtariamieji yra anksčiau gerai policijai žinomi asmenys, bet tarp jų yra ir tokių, kurie į policiją patenka pirmą kartą.

Pažymėtina, kad kai kurie įtariamieji gali ir nesulaukti atsakomybės, nes nusikaltimo padarymo metu dar neturėjo amžiaus, nuo kurio asmuo gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, o padarytą žalą turės atlyginti tėvai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.