Girto vyro automobilyje – kūdikis su mama

Šilutės rajono policija sulaikė įtartinai atrodantį vyrą, kuris po avarijos kelyje, ties posūkiu į Gaidelių kaimą, išsiropštęs iš apvirtusio automobilio „Peugeot“, vienas pėdino plentu. Paaiškėjo, kad šiuo automobiliu dar važiavo ir jo žmona su pusantro mėnesio kūdikiu.

Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Pilaitis

Mar 15, 2014, 6:13 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:43 AM

Šeštadienį, apie 11 val. 14 min., policijos pareigūnai kelyje Vileikiai-Šilutė pastebėjo nuo kelio nulėkusį ir apvirtusį automobilį „Peugeot“. Pavažiavę toliau jie pamatė Šilutės link einantį vyriškį.

Paklaustas, kieno automobilis guli apvirtęs ties posūkiu į Gaidelių kaimą, vyras pradėjo aiškinti, kad „Peugeot“ vairavęs ne jis, o žmona. Pareigūnams pasirodė, kad šilutiškis įkaušęs.

Vyras pasakojo, kad po to, kai automobilis nuskriejo nuo kelio ir apvirto, žmona su pusantro mėnesio mergaite išsiropštė iš salono ir nuėjo į namus, o jis nupėdinęs Šilutės link. Tikslindami avarijos aplinkybes pareigūnai išsiaiškino, vyras netiksliai nurodė avarijos aplinkybes, gal ne tyčia juos klaidino: jo žmona nevairavo automobilio – su kūdikiu sėdėjo salono gale.

Motinai sugrįžus į namus kūdikio sveikatos būklė ėmė blogėti – prireikė skubios medikų pagalbos. Mergaitė iš namų buvo išvežta į ligoninę.

Sulaikytam vyriškiui surašytas administracinis protokolas dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo, sukėlusio nežymų kito asmens sveikatos sutrikdymą.

Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai žinių apie vyro girtumą nepateikė. Žinoma, kad bandyta jį nustatyti.

„Peugeot“ vairuotojo elgesys pareigūnams priminė pabėgimą iš avarijos vietos likimo valiai palikus keleivius, kuriems tuo metu galbūt reikėjo medikų pagalbos.

Versdamas kaltę žmonai avarijos kaltininkas tikriausiai mėgino nuslėpti tikrąsias įvykio aplinkybes ir išvengti atsakomybės už pasekmes.

Bus aiškiau, kai Šilutės rajono pareigūnai išsiaiškins visas nelaimės kelyje aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.