Praėjusią parą penki vairuotojai pareigūnams siūlė kyšius

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus. Policininkai atsisakė kyšių už 1 tūkst. 600 litų.

Praėjusią parą pareigūnai atsisakė kyšių už 1 tūkst. 600 litų.<br>M.Astrausko asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą pareigūnai atsisakė kyšių už 1 tūkst. 600 litų.<br>M.Astrausko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2014, 9:42 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:12 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienį apie 12 val. 20 min. Kaune, Kalniečių g., M.B. (gim. 1993 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (1,27 prom. alkoholio), Kauno apskrities VPK pareigūnams davė 450 litų kyšį.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 12 val. 15 min. Marijampolės savivaldybėje, kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 47 km, Rumunijos pilietis N.L. (gim. 1982 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo krovininį automobilį nesumokėjęs transporto priemonių savininkų ir valdytojų naudotojo mokesčio, Marijampolės apskrities VPK pareigūnams davė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, o įtariamasis N.L. apklaustas.

Taip pat sekmadienį apie 14 val. Prienuose, Vilniaus g. ir Panemunės g. sankryžoje, A.A. (gim. 1981 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad transporto priemonę vairavo neturėdamas teisės vairuoti, transporto priemonei neatlikta valstybinė techninė apžiūra, transporto priemonė neapdrausta privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu ir taip pat siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už tai, kad pateikė galimai suklastotą vairuotojo pažymėjimą, Alytaus apskrities VPK pareigūnams davė 400 litų kyšį.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis A.A. apklaustas.

Apie 19 val. 15 min. Trakų r., kelyje Vilnius–Kaunas– Klaipėda ties Rykantų kaimu, P.B. (gim. 1953 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo neblaivus (1,26 prom. alkoholio), Elektrėnų policijos komisariato pareigūnams davė 150 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis P.B. uždarytas į areštinę.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 2 val. 30 min. Klaipėdoje, Smiltelės g., K.K. (gim. 1989 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo neblaivus (2,66 prom. alkoholio), Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams siūlė 500 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis K.K. apklaustas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.