Kaune BMW ekipažas šlapinosi vidury judrios gatvės

Įžūlumo viršūnė. Tik taip galima pavadinti galingu automobiliu BMW vykusių dviejų vyrų išsišokimą Karaliaus Mindaugo prospekte. Palikę automobilį vidury judraus kelio vyrai nesidrovėjo viešai demonstruoti savo lyties organų ir šlapintis. Šį vaizdą atsitiktinai užfiksavęs žmogus vaizdo medžiagą įdėjo į portalą „YouTube“.

Iš šalia esančio namo nufilmuota, kaip BMW automobiliu vykę du vyrai šlapinosi sustoję vidury Karaliaus Mindaugo prospekto.<br>„YouTube.com“ stop kadras
Iš šalia esančio namo nufilmuota, kaip BMW automobiliu vykę du vyrai šlapinosi sustoję vidury Karaliaus Mindaugo prospekto.<br>„YouTube.com“ stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 12:30 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:33 AM

Iš šalia esančio namo užfiksuota, kaip dieną Karaliaus Mindaugo prospekto antroje eismo juostoje sustoja automobilis BMW.

Iš jo išlipę du vyrai krapštosi tarpkojus, galiausiai išsitraukia lyties organus ir juos viešai demonstruodami ima šlapintis.

Vaizdo kamera aiškiai užfiksuoja, kaip raudona striuke vilkintis stambus skustagalvis vyras baigęs šlapintis sėda į vairuotojo vietą. Po kelių akimirkų šlapimu aplaistęs Karaliaus Mindaugo prospektą šalia atsisėda ir antrasis chuliganas.

Vaizdo kamera užfiksuoja, kaip BMW nuvažiuoja Aleksoto tilto link ir prasilenkia su policijos automobiliu. To, ką viešojoje vietoje išdarinėjo du vyrai, policininkai pamatyti nebespėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.