1,5 mln. litų praradęs vyras įtariamas neteisėtu praturtėjimu

Ketvirtadienį Kauno apylinkės teismui perduota byla, kurioje vyras kaltinamas neteisėtu praturtėjimu.

Teismui perduota byla, kurioje pinigus praradęs vyras pats kaltinamas neteisėtu praturtėjimu.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Teismui perduota byla, kurioje pinigus praradęs vyras pats kaltinamas neteisėtu praturtėjimu.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 27, 2014, 12:13 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:59 AM

Kaip pranešė Kauno apskrities policijos departamentas, įtarimas dėl galimo neteisėto praturtėjimo pareigūnams kilo po to, kai juo įtariamas vyras į teisėsaugą kreipėsi dėl iš jo pasisavinto turto.

Tyrimą dėl pasisavinto pusantro milijono litų pareigūnai pradėjo 2012 metų vasarį. Pranešta, kad vienos uždarosios akcinės bendrovės akcininkė K.Z. iš piliečio D.T. įmonei pasiskolino 1,5 mln. litų, kuriuos savinosi kitų įmonių atsakingi asmenys.

Atliekant tyrimą pareigūnams kilo įtarimų, kad pakankamai pajamų, galinčių pagrįsti tokį turtą neturėjęs 1971 metais gimęs D.T. galėjo šiuos pinigus įgyti neteisėtai.

Šių metų vasario 17 dieną prokuroro nutarimu buvo apribotos D.T. nuosavybės teisės į turtą, kurio vertė viršija 840 tūkst. litų. Priėmus apkaltinamąjį nuosprendį, jis bus išieškotas valstybės naudai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.