Lavoriškėse pasieniečiai sulaikė Ispanijoje ieškotą vilkiką

Prie sienos su Baltarusija veikiančiame Lavoriškių kontrolės punkte pasieniečiai sulaikė įtartiną vilkiką. Išsiaiškinta, kad šios sunkiasvorės transporto priemonės nuo šių metų pradžios ieškojo Ispanijos teisėsaugininkai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-03 20:00, atnaujinta 2018-02-14 21:44

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, trečiadienį VSAT Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečiai Lavoriškių punkte patikrino į Lietuvą iš Baltarusijos vykusį vilkiką MAN su Kazachstano valstybiniais registracijos numeriais. Jį vairavo tvarkingus asmens dokumentus turėjęs 51 metų kazachas.

Duomenis apie automobilį informacinėse bazėse tikrinę pasieniečiai išsiaiškino, kad ši transporto priemonė ieškota užsienyje kaip pavogta. Vilkiko MAN paiešką nuo šių metų pradžios buvo paskelbę Ispanijos teisėsaugininkai.

Automobilis laikinai saugomas Vilniaus rinktinėje. Šio VSAT padalinio pareigūnai dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Po apklausos mašiną vairavęs kazachas paleistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.