Chuliganai išterliojo Rokiškio policijos patrulės buto duris

Penktadienio rytą pastebėta, kad baltais dažais apipurkštos Rokiškio rajono policijos komisariato Patrulių būrio patrulės, 32 metų Aelitos Viktorijos Budrienės buto durys. Viena iš versijų – taip kažkas nusprendė pagąsdinti principingą pareigūnę.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Apr 4, 2014, 1:41 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:21 PM

Daugiabučiame Taikos gatvėje su šeima gyvenančios patrulės buto durys buvo sugadintos naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Niekas iš gyventojų nieko įtartino tąnakt nepastebėjo. Manoma, kad durų akutė ir pačios medinės durys buvo apipurkštos baltais aerozoliniais dažais iš flakono.

Pasak Rokiškio r. PK atstovės Romos Šakalienės, viena iš šio vandalizmo versijų – pareigūnei kerštauta dėl jos darbo. Daugiau nei 7 metus policijoje dirbanti A.V.Budrienė – principinga ir sąžiningai atliekanti savo pareigas policininkė. „Stengsimės, kad šis nusikaltimas būtinai būtų išaiškintas“, – sakė R.Šakalienė.

Patrule dirbanti A.V.Budrienė kartu su kolegomis patruliuoja Rokiškyje ir rajone, vyksta į iškvietimus. Ši pareigūnė turi teisę ir surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolus už Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Pastaruoju metu jai surašius kelis tokius protokolus, kai kuriems vairuotojams teismas atėmė teisę vairuoti transporto priemones.

Po naktinio išpuolio rokiškėnė pareigūnė pasijuto nesaugiai. Jai neramu ir dėl savo šeimos, mažamečių vaikų saugumo.

Vis dėlto, nuginusi visus nuogąstavimus, ji penktadienį kartu su dar 3 kolegomis išvyko į Panevėžį, kur dalyvaus Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate organizuojamose policijos pareigūnų taikomosios trikovės varžybose. Jų metu policijos komisariatų atstovai turės bėgti, šaudyti ir daryti atsispaudimus ar prisitraukimus. Sportiška, taikliai šaudanti pareigūnė ne kartą sėkmingai atstovavo komisariatą įvairiose varžybose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.