Moterį avarijoje sužalojęs ir pabėgęs vaikinas ryžosi pasiduoti

Vilniuje naktį iš penktadienio į šeštadienį automobilis „Škoda“ partrenkė ir sužalojo šaligatviu einančią moterį ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Po kiek laiko pareigūnai automobilį surado, tačiau vairuotojo greta nebuvo. O paryčiais į policiją atvykęs jaunuolis prisipažino pasprukęs iš įvykio vietos.

Moterį partrenkęs ir sužalojęs vilnietis po kiek laiko į policiją atvyko pats.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Moterį partrenkęs ir sužalojęs vilnietis po kiek laiko į policiją atvyko pats.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 5, 2014, 12:34 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:53 PM

Pranešimą apie avariją Seinų g. Vilniaus policija naktį iš penktadienio į šeštadienį gavo apie 1 val. 46 min. Pareigūnams buvo pranešta, kad automobilis „Škoda“ partrenkė šaligatviu einančią moterį ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Pasak liudininkų, automobilis nurūko į Geležinkelio g. ir pasuko Aušros Vartų link.

Nukentėjusią moterį (gimusi 1988 m.) greitosios pagalbos medikai nuvežė į ligoninę. Jai nustatyti kojų ir rankų nubrozdinimai.

Tuo tarpu policija pradėjo iš avarijos vietos pasišalinusio automobilio paiešką. Netrukus likimo valiai paliktas automobilis „Škoda Felicia“ buvo aptiktas Olandų g. Vairuotojo nei jame, nei greta pareigūnai nerado.

Automobilis buvo nugabentas į policijos saugomą aikštelę.

Paryčiais į Vilniaus kelių policija atvyko 1993 m. gimęs vaikinas ir prisipažino, kad tai jis vairavo automobilį „Škoda“ ir iš įvykio vietos paspruko. Jaunuolis buvo iš karto apklaustas.

Ar automobilį vairavo tikrai jis, pareigūnai tvirtai galės pasakyti šiek tiek vėliau, kai bus atliktos visos reikalingos ekspertizės. Tik suradus „Škodą“, iš jo buvo paimta įvairių mėginių (kvapų, mikrodalelių ir pan.), kurie perduoti ekspertams.

Už pasišalinimą iš avarijos vietos įstatymai numato baudą nuo 3 tūkst. iki 4 tūkst. litų ir vairuotojo pažymėjimo atėmimą nuo 3 iki 5 metų. Maža to, dėl šio įvykio policija dar pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.