Užpuolikai Pasvalio r. iš vyriškio reikalavo 100 tūkst. litų

Pasvalio rajono policija aiškinasi mįslingo užpuolimo aplinkybes. Pasvalio rajone gyvenantis, vienoje vietos įmonėje dirbantis 39 metų vyriškis jiems pranešė, kad trečiadienį buvo pagrobtas kelių jaunuolių, kurie iš jo reikalavo 100 tūkst. litų.

Policija ieško pasvalietį pagrobusių ir didelės pinigų sumos iš jo reikalavusių nusikaltėlių.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija ieško pasvalietį pagrobusių ir didelės pinigų sumos iš jo reikalavusių nusikaltėlių.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-10 09:58, atnaujinta 2018-02-14 18:33

Trečiadienį į policiją kreipėsi 39 metų Pasvalio rajono gyventojas Z.Š. Vyriškis pranešė, kad tos pačios dienos rytą, apie 7 val. 30 min., savo 2006 metų gamybos automobiliu „Volkswagen Passat“ važiuodamas keliu nuo Kiemėnų į Namišių kaimo pusę, pamatė sustojusį automobilį „Audi A4“. Šalia jo stovintis vyriškis Z.Š. paprašė sustoti.

Vos pasvaliečiui sustojus, iš „Audi“ iššoko 4 jaunuoliai, kurie papurškė dujų, įsodino jį į jo paties automobilį ir nuvežė į už kelių kilometrų esantį neveikiantį Deveitonių kaimo sąvartyną. Ten užpuolikai reikalavo, kad Ž.Š. atiduotų 100 tūkst. litų, nes kitaip nukentės jis pats ir jo artimieji.

Ž.Š. pagrobėjams paaiškino, kad pinigus laiko paslėpęs namie, todėl šie nusprendė jį parvežti namo. Neprivažiavus namų, Ž.Š. nuo nusikaltėlių sugebėjo pabėgti ir apie pagrobimą bei pavogtą 22 tūkst. litų vertės automobilį pranešė policijai.

Tos pačios dienos popietę, 15 val. 25 min., Ž.Š. automobilis „Volkswagen Passat“ buvo rastas Pasvalio rajono pakraštyje, prie kapinių Saločių miestelyje. Automobilis nebuvo apgadintas, jokie daiktai iš jo nedingę. Po apžiūros jis perduotas savininkui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.