Motiną užmušė smūgiais kirviu

Kelmės kriminalistams pakako poros valandų, kad rastų įtariamąjį žmogžudyste. Vyrą Kelmės apylinkės teismas leido suimti trims mėnesiams.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Apr 11, 2014, 5:32 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:29 PM

Žinia apie vos kelias sodybas turinčiame Legotės (Kelmės r.) kaime nužudytą 62 metų gyventoją pasklido šįryt. Pagalba buvo iškviesta, kai į vienišos moters namus užėjo giminaičiai. Jie ir rado kraujo klane sukniubusią šeimininkę sužalota galva.

Kriminalistai nutarė patikrinti, ar prie nusikaltimo nebus prisidėjęs šios moters sūnus. 35 metų vyriškis kartu su motina negyveno, jis glaudėsi ir dirbo pas ūkininkus.

Įtariamasis, kuris iki šiol buvo baustas tik už administracinius teisės pažeidimus, buvo rastas netrukus. Jis aptiktas už poros dešimčių kilometrų esančioje sodyboje netoli Tytuvėnų.

Netrukus vyras buvo nuvesdintas į teismą. Teisėjas, išklausęs pareigūnų argumentus ir įvertinęs surinktus įrodymus, leido laikyti įtariamąjį žmogžudį už grotų tris mėnesius.

Pirminiais duomenimis, nusikaltimo išvakarėse vyriškis užsuko į motinos sodybą ir nutarė likti nakvoti. Naktį jis susikivirčijo su motina, griebė kirvį ir smūgiais į galvą išliejo įniršį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.