Policija nutraukė internetinę prekybą naminuke

Kauno policija nutraukė jau „išsuktą“ prekybos namine degtine internetu verslą. Kratos atliktos Kaune ir Druskininkų savivaldybėje.

Lietuvos interneto skelbimų portaluose buvo siūloma pirkti alkoholio užpiltines bei brendžių varyklas.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Lietuvos interneto skelbimų portaluose buvo siūloma pirkti alkoholio užpiltines bei brendžių varyklas.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 4:09 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:32 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, gavus informacijos, kad Lietuvos interneto skelbimų portaluose siūloma parduoti alkoholio užpiltines bei brendžių varyklas, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Tyrimo metu buvo nustatytas asmuo, kuris, kaip įtariama, internetiniuose tinklalapiuose patalpino minėtus skelbimus.

Ketvirtadienį Kaune, pas pilietį K.G. (gim. 1970 m.) namuose bei garažuose kriminalistai atliko kratas, kurių metu rado apie 25 l įvairių užpiltinių, skleidžiančių naminės degtinės kvapą, bei įrangą naminei degtinei gaminti.

Be to, turint informacijos, kad naminė degtinė buvo gaminama Druskininkų savivaldybėje, Leipalingio miestelyje, bendradarbiaujant su Druskininkų policijos komisariato kriminalistais, atlikta krata ir minėtu adresu, kur rasta, kaip įtariama, naminei degtinei gaminti skirta įranga bei apie 150 l raugo degtinei gaminti.

Anksčiau neteistam kauniečiui dėl šios neteisėtos veiklos gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.