Vairuotojas merginą paliko skęsti sudaužytoje mašinoje

Nuo policijos pareigūnų automobliu sprukusi jaunuolių kompanija išsimaudė Vokės upėje. Bėglių nuotykiai vos nesibaigė tragiškai.  

Nuo kelio nuskriejęs automobilis išlaužė medžius ir atitvarus.<br>D.Umbraso nuotr.
Nuo kelio nuskriejęs automobilis išlaužė medžius ir atitvarus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

Apr 13, 2014, 11:46 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:59 PM

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį po Vaidotus (Vilniaus raj.) besivažinėjanti jaunuolių kompanija Vilniaus policijos patrulių dėmesį patraukė atsitiktinai. Sostinės pareigūnai į Vaidotus buvo atvažiavusi raminti triukšmaujančios kompanijos, tačiau Krantinės gatvėje, priešais jų automobilį didžiuliu greičiu iš kitos gatvės  išlėkė "Renault Laguna". 

Pamatę, kad automobilis pilnas žmonių, ir įtardami, kad juo važinėja neblaivi kompanija, policininkai ėmė jį vytis.  Dideliu greičiu lėkęs "Renault Laguna" iš pradžių dingo jiems iš akiračio, bet netrukus ant tilto per Vokės upę pareigūnų automobilį sustabdė moteris. 

Ji nurodė, kad ką tik į upę įskriejo automobilis. Nuo kelio nulėkęs "Renault Laguna" sulaužė tilto atitvarus ir apdaužė kelis medžius. Pareigūnai svarstė, jog automobilis buvo pakilęs į orą, nes medžių kamienai nubrozdinti kelių metrų aukštyje. 

Skęstančiame automobilyje buvo likusi 23 metų mergina, kuriai išsilaisvinti trukdė saugos diržai. Mergina kabėjo žemyn galva, o į automobilio saloną veržėsi vanduo. 

Policininkai gelbėtojų nekvietė - patys nupjovė saugos diržus ir išlaisvino merginą. Išsigelbėti spėję jos draugai šią operaciją stebėjo nuo kranto. Medikų pagalbos nė vienam neprireikė.

Kompanija atrodė apsvaigusi ir nenorėjo išduoti, kuris jų vairavo automobilį. Jie tikino, kad vairuotojas pabėgo. Kas iš tiesų sėdėjo prie šio automobilio vairo, aiškinsis Vilniaus rajono policija. 

Sumaitotą automobilį iš upės  ištraukė ugniagesiai. Jiems teko įrengti  ir teršalus sugeriančius atitvarus, nes iš sudaužytos mašinos į upę tekėjo degalai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.