Automobilio bagažinėje pareigūnai rado neapdirbto gintaro

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė du vyrus, įtariamus neteisėtu gintaro įgijimu.

Vienas vyriškis prisipažino, kad neapdirbtas gintaras priklauso jam, tačiau įsigijimo dokumentų neturėjo.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Vienas vyriškis prisipažino, kad neapdirbtas gintaras priklauso jam, tačiau įsigijimo dokumentų neturėjo.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 11:09 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:36 PM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, šeštadienį apie 22 val. 15 min. patruliuojantys pareigūnai Rinktinės g. pastebėjo stovintį automobilį „Toyota Corola“ su atidarytu bagažinės dangčiu ir ant žemės padėtas svarstykles. Šalia automobilio stovėjo du vyrai. Pamatę policijos pareigūnų ekipažą, jie nuėmė nuo svarstyklių maišelį ir įmetė į bagažinę.

Maišelio turinys sudomino pareigūnus – pasirodo, automobilio bagažinėje buvusiuose dviejuose plastikiniuose maišeliuose ir salone aptiktame dar viename buvo neapdirbtas gintaras. S.P. (gim. 1988 m.) prisipažino, kad neapdirbtas gintaras priklauso jam, tačiau jo įsigijimo dokumentų neturėjo.

Dvidešimt penkerių metų vyrą ir kartu su juo buvusį V.M. (gim. 1979 m.) patruliai pristatė į Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Pareigūnai dar kartą kruopščiai apžiūrėjo automobilio saloną ir aptiko dar vieną maišelį su gintaru.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.