Girtas vairuotojas Vilniaus pareigūnams siūlėsi padaryti remontą

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus. Vienas girtas vairuotojas išsiskyrė ypač „originaliu“ kyšiu – siūlėsi pareigūnams buto remontą.

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis bandymus papirkti pareigūnus.<br>M.Astrausko asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis bandymus papirkti pareigūnus.<br>M.Astrausko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 10:33 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:39 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, dar šeštadienį apie 19 val. 30 min. Vilniaus r., ties Miškonių kaimu, Č.I. (gim. 1956 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (2,39 prom. alkoholio), Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė susitarti ir kaip atlygį už pareigų nevykdymą žadėjo atlikti buto remonto darbus.

Įtariamasis Č.I. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienį apie 1 val. 15 min. Kauno r., Garliavoje, Vytauto g., G.S. (gim. 1992 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (1,26 prom. alkoholio), Kauno apskrities VPK pareigūnams siūlė 1 tūkst. litų kyšį. Įtariamasis G.S. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 15 val. 10 min. Širvintų r., Kernavėje, G.D. (gim. 1966 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (2,91 prom. alkoholio), neturėjo vairuotojo pažymėjimo, nebuvo prisisegęs saugos diržo, o automobilis buvo dygliuotomis padangomis, Širvintų r. policijos pareigūnams siūlė 210 litų kyšį.

Įtariamasis G.D. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat sekmadienį apie 14 val. 30 min. Vilniuje, Gelvonų g., neblaivus (2,27 prom. alkoholio) R.M. (gim. 1988 m.), siekdamas, kad nepilnametis automobilio vairuotojas išvengtų administracinės atsakomybės, Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Įtariamasis R.M. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 3 val. 5 min. Klaipėdoje, Taikos pr., A.V. (gim. 1987 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (1,03 prom. alkoholio), Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams davė 100 litų kyšį.

Įtariamasis A.V. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?